• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • D√© onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak - 0,75l - 3115 - Kastanje

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak - 0,75l - 3115 - Kastanje

€ 21.58

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak is een duurzame, professionele transparante lak. De Wijzonol Transparant Zijdeglanslak is een éénpotsysteem en geef het schilderwerk een subtiele zijdeglans uitstral...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Wijzonol Transparant Zijdeglanslak is een duurzame, professionele transparante lak. De Wijzonol Transparant Zijdeglanslak is een éénpotsysteem en geef het schilderwerk een subtiele zijdeglans uitstraling. Het speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. Daarnaast heeft de Wijzonol Transparant Zijdeglanslak ook een decoratieve functie. Met 1 van de 9 mooie houtkleuren krijgt het blanke hout een mooie kleurafwerking, terwijl de natuurlijke tekening zichtbaar blijft. Wijzonol Transparant Zijdeglanslak heeft een buitenduurzaamheid tot 3 jaar.

Wanneer gebruik ik dit product?
Gebruik Wijzonol Transparant Zijdeglanslak buiten als transparante grondlak, voorlak en aflak op o.a. houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmeringen, waarbij de natuurlijke tekening zichtbaar moet blijven. De Wijzonol Transparant Zijdeglanslak kan op vrijwel alle houten ondergronden worden aangebracht.

Deze verf is geschikt voor:
Wijzonol Transparant Zijdeglanslak is geschikt als grondlak, voorlak en aflak op hout. Bestaande verflagen vooraf reinigen en schuren/matteren. De Wijzonol Transparant Zijdeglanslak kan op vrijwel alle houtsoorten aangebracht worden. Voor de behandeling van zachte houtsoorten als Redwood en Red Cedar adviseren wij Wijzonol Transparant Tuinbeits.

Deze verf is niet geschikt voor:
Voor de behandeling van zachte houtsoorten als Redwood en Red Cedar adviseren wij Wijzonol Transparant Tuinbeits. Wilt u een dekkende afwerking waarbij de natuurlijke tekening van het hout niet meer zichtbaar is? Kies dan voor Wijzonol Dekkend Hoogglanslak, Zijdeglanslak of Halfglans.

Hoe ziet het eindresultaat er uit?
Deze Wijzonol Transparant Zijdeglanslak heeft een subtiele zijdeglans uitstraling en geeft de ondergrond de door u gewenste kleur terwijl de natuurlijke tekening zichtbaar blijft.

De vo

Bekijk alles van Wijzonol