• Schilderenxl.nl
  • E-mail: info@schilderenxl.nl
  • Dé onafhankelijke verf, beits, lak, benodigdheden en gereedschap vergelijker. Goedkoopste prijs voor u gevonden!
  • Contact

 

Rambo Buiten Beits Transparant - 2,5 liter - Teakhout

Rambo Buiten Beits Transparant - 2,5 liter - Teakhout

€ 39.95

Deze Rambo Buiten Beits wordt voor 2 verschillende doeleinden gebruikt. Ten eerste bescherm je met Buiten Beits het hout in je tuin tegen weersinvloeden. Daarnaast zorgt het er voor dat reeds aanwezig...

  • Gratis verzending vanaf 25 euro
  • Alle bekende merken op voorraad
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online bestellen bij de grootste marketplace van Nederland

Deze Rambo Buiten Beits wordt voor 2 verschillende doeleinden gebruikt. Ten eerste bescherm je met Buiten Beits het hout in je tuin tegen weersinvloeden. Daarnaast zorgt het er voor dat reeds aanwezig vocht uit je tuinhout kan trekken.

Wanneer gebruik ik dit product?
Gebruik Rambo Buiten Beits wanneer je (waardevol) houtwerk wilt beschermen tegen weersinvloeden zoals regen en UV-straling. Hiermee verleng je de levensduur van bijvoorbeeld schuren, schuttingen en tuinmeubels. Ook zorg je er met het gebruiken van deze beits voor dat aanwezig vocht uit het hout kan trekken. Dit verhoogt ook de duurzaamheid van het hout.

Deze beits is geschikt voor:
Deze beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van vrijstaand houtwerk in de tuin zoals schuren, schuttingen, gevelbetimmeringen, daklijsten, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels.

Hoe ziet het eindresultaat er uit?
Deze Rambo Buiten Beits heeft een transparante kleur. Bij het aanbrengen van de beits zorg je er daarmee voor dat de structuur van het hout zichtbaar blijft. Dit is in tegenstelling tot een dekkende beits, waarbij je na aanbrengen deze houtstructuur niet langer terug ziet.

De voordelen van deze Rambo Buiten Beits:
- Duck paint technologie: deze technologie verhoogt de waterafstotendheid door gebruik te maken van speciale wassen. Hierdoor druppelt het water gemakkelijk van de aangebrachte beitslaag af en trekt vocht daarom niet in het hout.
- VR-Flex technologie: technologie die zorgt voor een hogere vochtregulerendheid en meer flexibiliteit van het hout. De duurzaamheid van het hout wordt hiermee verlengd.
- UV-F Technologie: deze technologie zorgt ervoor dat het hout in je tuin beschermd wordt tegen UV-straling. Hierdoor behouden de Rambo Buiten Beitsen hun kleur.

De belangrijkste specificaties:
- Houtstructuur zichtbaar: Ja
- UV-bescherming: Ja
- Geschikt voor ele

Bekijk alles van Rambo